В РУ – Ветово разследват сигнал за противозаконно отнет автомобил. За

...
</TD
>В РУ – Ветово разследват сигнал за противозаконно отнет автомобил. За
Коментари Харесай

Мъж открадна автомобил във Ветово, не му се размина

В районно управление (на МВР) – Ветово проверяват сигнал за незаконно лишен автомобил. За случая е обявено в ОДМВР – Русе на 11 февруари, посредством ЕЕН 112. Според първичната информация на 11 февруари към 13 часа в град Ветово 19-годишен локален гражданин качил в персоналния си автомобил " Мерцедес “ собствен прочут /36 г./, който му споделил да го закара до гробищата.

Когато се придвижили до там и паркирали, сред тях зародил спор, който прераснал във физическа свада, след което по-младият избягал, а по-възрастният се качил в колата и отпътувал в незнайна посока. После 19-годишният алармирал в полицията.

За изясняване на случая са изпратени чиновници на районно управление (на МВР) – Ветово. Те са открили потърпевшия, а при последвалите незабавни дейности и другия мъж, както и автомобилът, който бил паркиран пред адреса на 36-годишния. Сигналът е документиран, като е осъществен оглед на местопрестъпление, известен е дежурен прокурор и е стартирано следствие в хода на формирано по случая досъдебно произвеждане за закононарушение по чл.346, ал.1 от Наказателен кодекс.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР